måndag 12. januar 2009

Ein folkefiende...

Som om det ikkje var nok med Kung Fu panda...

Ikkje før har den gremmelege pandapropagandapandafilmen (pandapropanda) gått av plakaten, er ein oppfølgjar under oppsegling. Og ikkje nok med det. No vert det spelefilm òg, "Xiong Mao Xia" er planlagd spelt inn i Taiwan som 20 episodars TV-serie. Pent omsatt tyder namnet simpelthen "Panda Mann". Bak prosjektet står pandalakei Jay Chou, songer, skodespelar, regissør og forfattar. Ein mann som har gått i pandaens teneste i heile si karriere. Ein mann som kan takke Pandamonium for denne karriera. Ein mann som er ein villig fiende av menneskeheten.

Han er ein ekte folkefiende!

Hans actionorienterte valdsorgie av ein tv-serie vil markere eit nytt slag i andletet på menneskeheten. Om ein skal tru rykte vil han her framstå som eit pandamenneske, ein messianisk superheltskikkelse som ved hjelp av sine pandakrefter rydder opp i menneskehetens "vondskap". Slik skal barn og unge lære å dyrke alt pandarelatert som guddommeleg. Som frelse.

Men Pandamonium er ikkje vår frelse. Det er vår fiende. Vår såkalla "vondskap" er ikkje anna enn vår evne til å gjere motstand mot undertrykkande Pandaer som ønskjer å suge livskraften ut av oss og gjere oss til slavar. Slik Jay Chou velvillig har blitt.

Eg fortel dykk... gjer motstand! NO!

(Takk til jbq for åtvaringa)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar