onsdag 5. august 2009

Løysinga på alt

Ja, valkampen er i gang, men ein kan jo spørre seg om kvifor. Dei spring no rundt i landet og overtyder oss alle om at deira små reformer er løysinga på alskens små problem, men kven vågar å ta opp dei store problema? Verdas fattigdom til dømes. Kven har klarsyn til å løyse det?

Det skal eg fortelje deg, Heidi Aleksandra Olsen har løysinga på alskens svolt og fattigdom.

Jakta er over, la dette geniet styre verda frå no av... eller?

20 kommentarer:

 1. Hvis jeg kutter ut eye-lineren, kan jeg klare to-tre kroner dagen. Minst! (Tenker jeg da).

  SvarSlett
 2. Vår kjære mullah er jo ein tilhengar av å beskytte folk mot seg sjøl. Kva om vi alle spytta i eit par kroner dagen for å hjelpe Heidi Aleksandra Olsen med akkurat det...?

  SvarSlett
 3. Jeg er sikker på at den lille hora der klarer å dra inn nok penger på en natt. Orket ikke se hele, blir trigger happy. Hvor bor hun . Jeg vil pusse Sotos på den skitne kapitalistræva hennes.

  SvarSlett
 4. Stakkars, hun trenger virkelig å beskyttes mot seg selv. Hvis Mullah'en følger bloggen til dette vesenet, så har han sikkert også fått med seg dette innlegget: http://heidialexandraolsen.blogg.no/1249292868_hello_miss_president.html

  SvarSlett
 5. Videoblogging er fremtiden, mullah! Lag en videorespons til hennes presidentkampanje, der du presenterer deg selv som motkandidat.

  Jaaaaa! :D Gjør det nå!

  SvarSlett
 6. Svein: Tenk deg kva du kunne spart om du kutta ut brunkremmen då! :-o

  Bad Mynock: Kva du foreslår vi skal finansiere av tiltak då? Sperre på internettlinja?

  Batcheeba: Peter Sotos, jajo... men er ikkje 15 år litt for gamalt for han? Eg trudde han foretrakk dei før puberteten eg ;-)

  Kristine: Vi har observert innleggjet, ja. Eitt av mange klassiske utspel.

  Xadhoom: Eg skal høyre med AV-teamet mitt, men vert ikkje det litt ekstra slemt? Som i type mobbing?

  SvarSlett
 7. Konstanterer at jeg ikke tør kommentere dette innlegget *kremt* Men synes godt du kan stille som motkandidat, Mullah :)

  SvarSlett
 8. kaptein sinnsfrisk5. august 2009 kl. 19:35

  Det er no fint at du tek dagens 15åringar seriøst nok til å trekke deira strålande utspel fram i lyset slik at alle kan lyse seg i glansen av sitt eget overlegne intellekt.

  Hastur - eg hadde litt større håp for deg enn dette.

  SvarSlett
 9. det var eit forsøk på å skrive "ditt"

  SvarSlett
 10. kapteinen atter ein gong5. august 2009 kl. 19:37

  nei det var det faktisk ikkje.
  Flott. Eg er på hennar nivå.


  Crap


  Skyte seg sjølv i foten?

  SvarSlett
 11. Nei, brunkremen må jeg ha! Ellers depper jeg for ille, ass!
  (Lite teit mullah:-C)

  SvarSlett
 12. Og Kaptein Sinnsfrisk har det bra? Tsk tsk tsk. Eg har ikkje sagt anna enn at ho er eit politisk multitalent, jo. Det er viktig å framheve ekte politisk talent så tidleg som mogleg.

  Curly: Eg skal snakke med gjengen med det tekniske utstyret, og høyre om vi kan få inn eit nytt manus til valkampvideoen på dette tidspunkt.

  Svein: Godt å høyre du held på ungdommen i deg.

  SvarSlett
 13. Kaptein Sinnsfrisk5. august 2009 kl. 22:44

  Kapteinen har det strålande, thank you very much. Han er berre ikkje fan av å gå til angrep mot openbart tilbakeståande barn. Så fremt det ikkje er snakk om med balltre. Det likar han.

  SvarSlett
 14. Der har du ei tenåringsjente som trenger å bli beskytta mot seg sjølv, håper ikkje du tror det har noe med kjønn å gjør.

  - Kake

  SvarSlett
 15. Ho er myndig om under eit år... er ikkje det fabelaktig å tenkje på? Ho kan stemme... hurra for allmenn stemmerett!

  SvarSlett
 16. Ok litt sjokka over at en person kaller henne hore og "blir triggerhappy" av å se henne. Var det ikke slikt språk vi skulle slutte med?
  Orker ikke se videoen, men altså selv om hun sikkert sier mye dustete er det ålreit å ikke kalle noen for hore. Og hvorfor alltid er det kvinners seksualmoral som skal disses? Kan horer ha noe lurt å si, selv om de tjener penger på en måte vi forakter? Kan selv "gratishorer" ha noe fornuftig å si, selv om de har hatt sex med fler enn én mann?

  SvarSlett
 17. Du burde kanskje sjekke datostemplinga på kommentarane. Dei er to år gamle, så kan kanskje ikkje lesast i lyset av samtidas tilsynelatande mildare debattklima.

  Uansett, drøye kommentarar eller ikkje, denne jentungen veit å få fram det verste i folk.

  SvarSlett
 18. ja, hørte henne på radioen nå, ikke videre ålreit det hun sier, men altså: er ikke vi bedre enn henne?
  Så datoen etterpå. Beklager det. Men det gjaldt også da. Shoaib Sultan la ut link til bloggen din, derfor trodde jeg det var et nytt innlegg.
  Leser deg ellers ofte :-)

  SvarSlett
 19. Sjølvsagt er vi betre enn henne. Vi er meir eller mindre saklege. Ho treng oppdraging som foreldra ikkje gjev henne, samfunnet må ta ansvar!

  SvarSlett
 20. Kjenner vi noen som har en datter vi kan bruke som front for en rosa-blog fra helvete? Jeg kjenner da nok voksne jenter som kan skrive sminketips...?

  "Hei, jeg heter Trude Charlote Alexandra Wiiiig, og mine interesser er eyeliner, brunkrem, gutter, antifascistisk arbeid og håndvåpen".

  SvarSlett