onsdag 12. august 2009

Til forsvar for Jonas Gahr Støre

For dei som måtte lure etter gårsdagens innlegg, eg har eigentleg ikkje så mykje i mot Jonas Gahr Støre, forutan at eg ikkje alltid støttar politikken hans eller at han tydlegvis bruker same fotograf for bokcoveret sitt som Dressmann nyttar i sine reklamar... Eg tykkjer faktisk at St. Jonas er ein ålreit fyr, ein sympatisk og vennleg politikar, ein mann som meiner det godt. Tidvis kanskje litt for godt, ja. Og ikkje alltid kontakt med den same planeten som meg, men eg har ikkje tenkt å stemme på han, så eg tenkjer ikkje så mykje over det.

Eg vil like vel nytte høvet i dag til å skryte litt av ein av St. Jonas sine eigenskaper. Han er tolmodig. Som i dette tilfellet då han vert overfalt av ein lettare sinnsforvirra Armin Bahrami.

Armin Bahrami er ein fast bidragsytar til den norske konspirasjonsteorisida "Nyhetsspeilet", og meiner med dette å ha avslørt at St. Jonas kjenner til konspirasjonens skumle planar. Sjølv om det vi eigentleg er vitne til er ein mann som avfeiar ein gærning. Ein gærning han har vore i kontakt med før. Då hadde gærningen, utan kamera, fått St. Jonas til å innrømme at ein på Bilderbergermøta ønskjer å få snakke i fred.

Åh gid for ei avsløring.

Uansett. Kudos til St. Jonas for hans tolmod. Personleg hadde eg brukt ein gode time på å le meg skvett i hel av fyren...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar