onsdag 14. oktober 2009

Folkeopplysing, det er fint det.

Det er ei kjensgjerning at jo meir marginal ein idè er, jo hardare må tilhengjarane kjempe for å få den fram i lyset. Dei må gjerne ta i bruk ukonvensjonelle, og reint amatørmessige midlar. Ei anna kjensgjerning er at jo sprøare ein idè er, jo meir besynderlege vert forsøka på å spre den store sanninga. Det kan ein av mine agentar vitne om, som like ved sin arbeidsstad fann nokre greie heimeutskriftar klistra opp på alle tilgjengelege overflater. På vegne av ypperlege sanningskjelder som Nyhetsspeilet, Prisonplanet (Alex Jones, gjer livet verdt å leve) og bloggen Bevisste Borgere av Norge har desse entusiastane slått eit slag mot fæle ting som vaksiner.
Og krig.
Krig er kanskje litt enklare å argumentere mot av dei to? Vaksineskepsis har lenge vore populært i det litt rare landet på andre sida av dammen, men no har den nådd vår kyst òg. Akkurat i tide til vaksina mot svineinfluensa. Deira sak er knallhard: Vaksiner fører til sjukdom (ikkje så rart, vaksiner skal styrke vårt immunforsvar og gjer det ved å utsette oss for tryggje mengder av den...) og autisme blant barn. Og den inneheld... kjemikalier! Kjemikalier... er som vi alle veit, frykteleg skumle. Eg har høyrd at nokre vaksinar òg inneheld Dihydrogenmonoksid (DHMO). Visste du forresten at 100% av alle kreftpasientar viser seg å ha inntatt DHMO?

Kjemikalier er det i lufta òg. Så sjå opp!

Ja, for kva er det eigentleg som skjer her?! Dette kan jo umogleg vere naturleg! Og det må vere heeeeeeilt nytt. Dette er cheamtrails!
Eller chemtrails som vi andre kallar det. Du gjer kanskje lurare i å søkje på det utan a, om du vil ha fornuftige resultat, men kven veit når det gjeld ortografien til desse menneska. Nervene deira må vere tynnslytte. Ogjeven som dei er av kjemikalier. Og alt saman med eit mål for auge. Å hjernevaske og å drepe. Dette er planen til den store konspirasjonen.
For du skjønner Alex Jones har skjønt det, og forklarar alt på sitt radioprogram som når millionar kvar dag, og på nettsidene til Prisonplanet. Og det ingen andre ser - det ser Alex Jones med stor klårhet. Og han deler det gjerne med alle rundt seg. Høglytt. Og ustanseleg. Han er ein sann folkeopplysar, det har han sjølv sagt. Så får det heller vere at det han opplysar om, er litt prega av ein tung pillecoctail (får vi anta).

Folkeopplysing, folkens. Det er fint det. Utover det, burde eg sikkert ikkje kommentere dette.

Har du sett nokre slike oppheng? Send dei gjerne til oss. Vi reklamerar gjerne for reklamen til Nyhetsspeilet.

15 kommentarer:

 1. Jeg har bare et ord for dette:  Uheldigvis kan jeg ikke si hva det er, for svina overvåker meg via PC-skjermen. Det er best å ligge lavt.

  SvarSlett
 2. Påfallende at ingen av tesene nevnte Illuminatis tidligere kronprins ved navn. Særlig fordi samtlige av de sidene de viste til - med mulig unntak av Prisonplanet - er erklærte disipler og sannhetsvitner av den distingverte italienske aristokraten.

  Hmmm...svært påfallende faktisk. Kan det være noe(n) som ligger bak?

  Ordbekreftelsen sier "desteri"...hmmm...

  SvarSlett
 3. Vi må da ikke cheamse av chemtrails! De chem og tek oss kva dag som helst!

  Bare se på hvordan hjernen påvirkes til ordspill.

  Eller nessesqu som det heter i ordbekreftelsen. Nesseku er forøvrig dyret som befinner seg i Loch Ness

  SvarSlett
 4. Hjorthen: Du kan kviskre det til oss gjennom tanekstråler?

  Snirkel: Det er sjølvsagt fordi vår italienske venn ligg lågt i terrenget medan han organiserar a- og b-gjengen for det komande statskuppet. Stoltenberg skal døy ved hans hand veit du, han er neppe nøgd med valresultatet.

  Bjørn Are: Au... det var frykteleg tidleg på morgonen for dette. Har du fått i deg kaffe? :-P

  SvarSlett
 5. Hastur: Han er neppe helt "nøgd" med fredspristildelingen heller - han hadde jo eksplisitt reservert årets fredspris for seg selv.

  Ellers har vi fått mye fin chemtrails-grafitti i Osloområdet den siste tiden. Skal prøve å få dokumentert den ved leilighet.

  SvarSlett
 6. Det må stå ille til med Illuminati når dei ikkje klarar å fikse ein ussel fredspris til sin kronprins:-P

  Ja! Ta bilete! Dokumenter! Gøy! Gøy!

  SvarSlett
 7. Denne italienaren? Det vel ikkje den reaminerte Mussolini, vel?

  SvarSlett
 8. Han kan drøyme om det, men han har neppe hans oratoriske talent eller mentale tilstadevering :-P

  SvarSlett
 9. Når det er sagt mener jeg det er fint at vi har Nyhetsspeilet, blant annet fordi de er villige til å ta viktige demokratiske debatter, for eksempel om forholdet mellom 9/11 og Holocaust-myten. Debatter som den PST-styrte Sannhetsbevegelsen, omtalt som ("Torstein Viddal & Co") ikke er villige til å ta inn.  Kan legge til at ordbekreftelsen ble "pastedn". Så jeg følger oppfordringen og paster den (linken altså):

  http://www.nyhetsspeilet.no/2009/02/11-september-bedrageriet-i-en-st%C3%B8rre-sammenheng/

  SvarSlett
 10. For et par uker siden så jeg noen hjemmelagde bannere (laken med stor, svart sprittusjskrift) henge fra to broer over en av Bergens mer trafikkerte motorveier (Åsane). Jeg fikk dessverre ikke tatt bilder, da det var halvmørkt og jeg befant meg bak rattet i en bil i 80 km/t, men bannerne kunne opplyse hhv. at "Kvikksølvvaksinen dreper", "Vaksiner gir barn autisme" og at "Siv Mensen (sic!) er bilderberger".

  Hvem som sto bak disse banebrytende utsagnene var det ikke opplyst om, sannsynligvis er de livredde for ZOG, Illuminati og de svarte helikopterne fra NWO. Bannerne var uansett borte neste dag. Og hvem var det som tok dem bort? NWOs lakeier i Vegvesenet? Mulighetene er mange og skumle...

  Og hva er det egentlig med Siv Mensen? En stygg skrivefeil på det siste lakenet de hadde, eller et subtilt budskap til dem som ennå ikke har bukket under for NWOs chemtrails-hjernevask?

  SvarSlett
 11. Snirkel: Fabelaktig lesnad. Nyheitsspeilet klarar alltid å underhalde.

  Andreas: Dei har all grunn til å frykte; får eg tak i dei så har eg frykteleg lyst til å kikke under topplokka deira.

  Elles har det dukka opp eit par Siv Jensen/Mensen "plakatar" i sentrum òg.

  SvarSlett
 12. Jeg kan trøste med at jeg nettopp har googlet etter gode råd i slike chemtrailstider. Noe av det viktigste enkeltmennesker som oss kan gjøre er faktisk nettopp å "STARTE Å SPRAYE "CHEMTRAILS ER BIO-VÅPEN" LANGS MOTORVEIER OG HØYT TRAFFIKERTE VEIER.ENESTE MÅTEN VI KAN BEKJEMPE DET PÅ UTEN ORGONITE BUSTERS ER Å FÅ SAKEN OFFENTLIG SÅ DE SLUTTER MED FORFERDELIGHETENE.(http://www.northernresistance.info/norge.html)

  For de mer eventyrlystne og - må vi tro - nevenyttige er det også mulig å ta saken mer i egne hender:

  "Ser at det er endel fra Trondheim rundt i forskjellige forum som har våknet for dette.
  Men det virker som ingen gjør noe med det og det er på tide at dere gjør noe selv om det koster litt tid, men lite kroner iforhold til resultatet.
  Dere må enten lage orgonite selv etter instruks på f.eks youtube eller f.eks kjøp det på ctbusters.com som lager bra orgonite og dra ut til mobilmastene rundt i byen og "gift" dem(grav det ned 300metter eller nærmere fra masten for de holder chemtrials oppe det er det som er kluet og rundt ellers i ditt næromeråde, men først mobilmastene og kraftstasjoner som også kan ha støtte utstyr.
  Når det er gjort setter du opp en Chembuster(cloudbuster) i hagen din som ioniserer luften og kutter stripene slik at de ikke kan feste seg hvis de fly rett over.
  Det krever tålmodighet hvis du er allene men det er J.....morro og se hvor desperate de blir slik de nå begynner å bli i Vestfold.Det virker men du har en stor jobb hvis du er alene da mindre mobilmaster som gjerne står i nærheten av skoler og på industribygg også må tas da de også støtter den"negative varmeenergien som de sender opp i atmosferen.Som sagt bruk tiden og vær tålmodig og jeg garanter at orgonite virker og ikke er noe som er en bløff det er faktisk ditt eneste håp mot chemtrials da vi er utsatt for en syk konspirasjon.Jeg tror ikke lengre på at CO2 er årsaken til den oppvarmingen vi har opplevd for jeg har erfart at tepraturen har blitt svalere etter bruk av rundt 100 stk orgonite i omgivelsene og der vi giftet i nærheten av noen vi kjenner har det minste barnet sluttet med astma medisin uten at vi har fortalt hva vi har gjort:)Kansje tilfeldig eller ikke?"

  (Kilde: http://alias.ap.sol.no/node/6632561 , under tråden "Vitenskap og humaniora".

  http://www.northernresistance.info/norge.html

  SvarSlett
 13. Vidunderleg. Det er ikkje måte på kva visdom internett kan by på ;-)

  SvarSlett
 14. Testet både "cheamtrails" og "chemtrails", og bortsett fra en link til Skepsis, var egentlig ikke det siste resultatet så veldig mye mer fornuftig enn det første. Kommer kanskje an på emnet, og at vi Skepsisfolka kan stave ....

  SvarSlett
  Svar
  1. Rart det der... gærningane er anten i mindretal, eller så er Google altfor godt kjendt med deg.

   Slett