tysdag 12. januar 2010

Norske djevlar rotar med spiral og ver!

- Dette viser den vestlige verdens arroganse hva angår å eksperimentere med vår planets arter og mennesker. De tror de er guder, men oppfører seg som djevler, erklærar Pakistan Daily. Dei kan avsløre at ein i Noreg har eksperimentert med kortbølgesignal og slått hull på atmosfæra med ei massiv energistråle av eit slag.

Dette skal vere årsaka til at det er så heidundrandes kaldt i nord-europa midt på vinterstid. Inga anna forklaring er tilgjengeleg. Likevel vel norske forskarar og "ekspertar" å fnyse av tanken.

Det på tross av at haugevis av nordmenn faktisk kunne sjå ein lysspiral på himmelen. Det må jo vere ein samanheng må det ikkje?

Norske forskarar skyt lysspiralar opp i atmosfæren for å forhindre global oppvarming. Eit par glipp her og der må ein vel rekne med? Vi står overfor ei klimakrise, så eit lite hol i atmosfæren må vi tåle. Ta på deg stilongs, og lær deg å sette pris på det våre forskarar gjer.

For det er berre slik alt kan henge saman, sant? I det store biletet? Det er viktig å sjå samanhengane der ingen andre gjer det. Det hjelp om ein myser litt.

2 kommentarer:

  1. Det kan veldig godt hende, men eg har ingenting som provar det enno.

    Eg berre mysar litt.

    SvarSlett