laurdag 13. mars 2010

NTNU er jødekontrollert!

Takka vere sanningssøkjande journalistar som Armin Bahrami veit vi i dag at er styrt av jødar, av sionistar og israelske interesser. Leiinga er under innflyting av satanistar, ateistar, frimurarar, CIA-agentar og gudane veit kva, men først framst altså av jødar! Desse skumle folka med kroknaser og ein hang til å telle gullmynter på loftet, har tatt over styringa av NTNU og pusher ein hard israel-vennleg agenda som dei skjuler bak veike forsøk på akademisk boikott av den same landet, Israel. Slikt veit Armin å gjennomskue. Det er eit skalkeskjul for satanistisk-sionistiske interesser. Alle veit at studentane og tilsette ved NTNU er iherdige Israel-supporterar, det finn ein ved å lese Skepsisbloggen, Skepsisforumet og Freakforum:
"På begge deres forum er der 100% oppslutning om at Israel og sionismen ikke skal kritiseres. Og det gjøres heller ikke. Israel-kritikk er jødehat, er omkvedet – som det er 100% oppslutning om blant dem. I Norges øvrige befolkning mener 90 % at Israel og dermed naturlig nok sionistene som styrer staten Israel er “way over the top” når det kommer til å ta seg til rette i strid med internasjonal lov, og ved drap og overgrep mot palestinerne."
Det er faktisk så stor oppsluttnad at det er 100% oppsluttnad to gonger!!! Eg forstår at Armin Bahrami må slå alarm. Vel talt Armin!

Nyhetsspeilet, der Armin publiserar Sanninga, kjenner vi jo frå ansvarleg redaktør Frank Aune sitt presseimperium, og har stadig vekk hamne i søkjelys i det siste. Ikkje minst fordi dei har stått bak den tapre vaksineaksjonen for å hindre folk i å immunisere seg mot svineinfluensaen. Det var god business. Sjølv gjorde Armin seg kjend på sitt mest sjarmerande då han avbraut ein debatt om kreft ved å høglytt erklære Sanninga. Ein tappar mann, det er visst. Og det er difor ikkje rart at han, og Nyhetsspeilet no er under åtak frå dei slemme-slemme jødelakeiane frå NTNU;
"Nyhetsspeilet har vært ‘under siege’ i flere måneder nå, av elever fra NTNU, som ikke bidrar med annet enn å spørre etter bevis og ber alle forfattere utøve kildekritikk. [...]Alle deres angrep kaster bort tid for oss, og tar fokuset bort fra arbeidet vi gjør."
Dei skuldege er visstnok elevar av min venn, satanisten, jødelakeien, Illuminatiagenten og CIA-spionen Asbjørn Dyrendal. For det visar seg at i tillegg til "tekniske ting" driv NTNU òg med "noe ‘religionsforskning’ ved Asbjørn Dyrendal", kan Armin avsløre.


Denne krigen har NTNU starta ikkje berre fordi Nyhetsspeilet er kritiske til Israel, men fordi dei prøvar å avsløre det store pågåande NWO-komplottet mot verda, som tydlegvis NTNU er ei viktig brikke i. Og i spissen for komplottet er Asbjørn Dyrendal som har lest bøker om satanisme, men ikkje trur at det eksisterar. Sjølv om sjefseksorsisten i Vatikanet, i sine senile rør har insistert på er ein realitet sjølv Pavens eiga bygd.

Denne avsløringa følgjer av at Armin og Nyhettspeilet kløktig la ein felle for konspiratørane. Dei ville avsløre kor langt dei var villige til å gå for å lure og diskreditere Nyhetsspeilet. Difor la dei ut... ein mailadresse, slik at folk kunne nå dei. Når då ein ingeniørstudent, med eit whiskyglas i handa bestemmer seg for å ta kontakt og late som om han avslørar eit hjernevaskingskomplott kunne Armin storkose seg når han svarte. Les heile den utrulege utvekslinga mellom Armin og studenten her. Her får Armin demonstrert sin forakt for kjeldekritikk og skulelærdom. Kva speler slikt noko rolle om det han høyrar stemmer overeins med det han har lest paranoid schizophrene menneske har skrive på internettsidene sine? Det er det NTNU og desse skeptikarane tydlegvis ikkje skjønner; verdien av den sanning som vert formidla av stemmene som kviskrar deg i øyret, når ingen andre er til stade.

Etter fleire månadar med utveksling, vel Armin å publisere saka denne veka. Han slår det stort opp. Han veit sjølvsagt at det er ein felle, men den einaste måten å avsløre ei felle er jo ved å gå i den med trampeskritt, sant? Den einaste måten å avsløre ein løgn, er å sluke den med hud og hår, og handle på basis av den! Slik er det berre! Artikkelen som først var publisert såg slik ut. No er den litt redigert, med tanke på informasjonen som kom fram i ettertid. Sjølv etter at "spøken" var avslørt tok det ein stund før Nyhetsspeilets lesarar og redaksjon ville innrømme at det som hadde komen fram var feil. For det var jo sant! Sjølv om det var ein spøk.

Og når ein fekk tenkt seg om, så var det jo ein felle! Dei visste jo heeeeeile tida at det var lureri. Så det så! Og det er sjølvsagt Asbjørn Dyrendal som står bak, den sleipe jødelakeien!

Sanninga er relativ, er eit populært slagord på Nyhetsspeilet og aldri før har det vore tydlegare. Pokker ta desse sionostjødane og NTNU og deira kjipe fastlåste sanning og rasjonalitet. "Se gjennom illusjonene og bryt fri". Rrrriktig, ja.

5 kommentarer:

 1. Jøde-satanistiske sionister... Getting old? Litt dårlig gjort at de holder den delen om at vi er utenomjordiske reptiler for seg selv. Hva er det egentlig med sannhetssøkere som stopper lenge før halvveis?

  Savner en lengre utlegning om hva åndene etter alle dinosaurene spiller for en rolle i komplottet. (Kan ha noe med kveldslektyren min å gjøre.)

  Jeg er litt fascinert over at enkle, empiriske studier om satanisme fra min hånd kan være så nær, og likevel i likhet med annen enkel googling overses så totalt. Men de ville ikke vært seg selv om de sjekket informasjon litt før de kom med påstander. (Ellers er det en liten trøst når man drukner i administrasjon at "noe ‘religionsforskning’ ved Asbjørn Dyrendal" er det som skjer på min front her oppe.)

  SvarSlett
 2. Asbjørn: Tidligere i vinter kom jeg med to spådommer for 2010. Den ene var at konspirasjonsmiljøer på høyre- og venstresiden endelig ville flyte sammen med en felles og klassisk busemann - jødene. Den andre var at det også ville bli året der det for alvor ville slå sprekker og den store "konspirasjonsteori-konspirasjonen" ville bli lansert - altså at fraksjonene begynner å beskylde hverandre for å drive bevisst desinformasjon.

  Den første spådommen ser ut til å ha slått til. Jeg er litt ergerlig over at jeg ikke fikk lansert den skikkelig først. Er det mulig å få skrive en artikkel/innlegg hos Skepsis der jeg offisielt lanserer spådom nummer to? Jeg kan gjerne kontakte deg privat pr mail om dette.

  SvarSlett
 3. Hastur: Som det heter i en kjent og kjær gammel sang:

  "Jeg sier heil!
  For det var jødenes feil."

  SvarSlett
 4. Snirkelsnorkel: Bannabein! La oss synge!

  Asbjørn: Eg lurar på kva som hadde skjedd om NTNU tilbudte Armin ein guida tur på universitetsområdet og eit besøk innom alle fakulteta. Eg tykkjer det bør organiserast. Du er visstnok sjefen der oppe ifølgje Nyhetsspeilet, så du kan sikkert organisere det ;-)

  SvarSlett
 5. Snirkel: Gjesteblogging? Høres bra ut.

  Hastur: Et initiativ som er verdt å tenke på. Og noe som bør filmes. Med alle tankekontrolltårnene vi bruker på studentene, ville selvsagt forvandlingen fra første minutter til siste være påtagelig.

  (evt. Nyhetsspeilere som måtte lese: det siste der er sånt vi satanisk-illuminerte romreptiler kaller for "spøk". For å kamuflere sannheten, selvsagt.)

  SvarSlett