torsdag 15. april 2010

Armin Bahrami vil aldri fornekte seg

Den alltid ivrige sanningssøkjaren Armin Bahrami fornektar seg ikkje. Den nesten evigvarande tekstproduksjonen hans sett ein kvar av oss tastaturslavar til skamme. Side på side med hans verdsbilete vert dumpa over oss gjennom Nyhetsspeilet. Det er ikkje den ting i verda han ikkje har funne den verkelege sanninga om, den store konspirasjonen som knyt alt saman til eit gigantisk innvikla nøste. Sist ut er den tragiske flyulukka i Polen. Han oppsummerar sin artikkel slik:
"Det er på tide å følge godt med fremover.
Makten viser ingen nåde…
Dette kan være den største saken i historien etter 9-11.. Et attentat mot en hel regjeringen viser tegn til desperathet. Vi får se om Polen vaksineres til høst…"
Jo, takk, Armin. Kvifor ikkje slå på stortromma når såret er ferskt? Så kva er eigentleg sanninga her? Kva har skjedd? Jo, Armin har dei siste dagane analysert seg fram til at den polske regjeringa har falt i unåde hjå EU-fascistane og mafiaen i WHO for å ikkje ha ville ha vaksinert den polske befolkinga, og fordi ein i Polen har frie media.

Tidspunktet var heller ikkje tilfeldig:
"Presidenten og hans 95 høyrehender var på ett og samme fly på vei til å minnes de 4.000 polakkene som ble massakrert av jødiske kommunister i Sovjetunionen i 1940."
Eg skulle gjerne ha sett ein mann med 95 høgrehender, men vel så viktig er vel kanskje at det er naudsynt å påpeike at jødane stod bak. Og var det ikkje slik at den einaste jøden som skulle på flyet, Polens øverste rabbi, ikkje nådde flyet?! Han var åtvara akkurat som dei 60 000 jødane som ikkje var i WTC 11. september 2001 (Eg skulle likt å sett Mossad sin telefonrekning for den dagen). For som Armin Bahrami påpeikar så er det ikkje lov å stille spørsmål ved jødane si offerrolle under Holocaust. Då vert ein drept. Og dette er provet. Jødane styrar verda!

Tåken som har fått skulda for ulukka, var sjølvsagt eit produkt av Chemtrails. Eller HAARP. Ahrmin klarar ikkje heilt å bestemme seg for det, men det var ikkje tåka som var problemet. Nei! For tenk!
"Flyet var spredt i mange småbiter på et større område, noe som kan indikere på at det ble skutt ned i perfekt tåkedekke for annledningen, med HAARP eller andre høyavanserte våpen etisk vitenskapelige Kongsberg Aerospace utvikler." 
Ja, men så greit då... då veit vi det. Og vi får høyre om at samtlege politikarar som har døydd i flykræsj har blitt drept av desse slemme jødesionistane. Dei er openbart frykteleg aktive desse jødane!
"Når en lever i en verden der alt er en konspirasjon, er det lett å se alt er planlagt. Det er ingen tilfeldighet i Sør Amerika, at den letteste måten å fjerne motstandsdyktige reformister er i lufta. Det hender enkelte blir drept av snikmordere på bakken, for så fått en oppdiktet flystyrt historie for å hvitvaske en folkehelt sin død på menneskelig svikt og dårlig sikt. Men når europeiske politkere faller fra himmelen, da er vi virkelig nære det gale globale Lisbon’s multinasjonale."
Når det gjeld flystyrten kan ordren ha komen frå Noreg, og burde ikkje Armin ta på seg noko av skulda? Det var jo han som gjorde Stoltenberg sr. merksam på Polens motstand mot jødesionistane sine epidemiplanar;
"Kan Stoltenberg sin far vært innvolvert i orderbestillingen etter intervjuet mitt? Jeg gjorde det klart for han at FHI-virksomheten er korrupt, og at Polen sa nei til vaksinen han var så stolt av på vegne av familien?"
Og avsluttingsvis kan det vere naudsynt å påpeike at dei som evt. overlevde flystyrten vart summarisk henretta av hjelpemannskapet. For jødar gjev ikkje førstehjelp. Takk Armin Bahrami for at du aldri fornektar deg, og alltid finn nye botnnivå. Er foreldra dine stolte av deg? Det norske skulevesenet er ikkje (får eg skattepengane mine att?).

20 kommentarer:

 1. Nå som Tore Tvedt har trukket seg litt tilbake, og Øyvind Heian har gitt opp, står jobben som Norges ekleste mann ledig. Og Bahrami gjør det han kan for å gjøre seg verdig den.

  SvarSlett
 2. Absolutt... han vert jo berre sprøare og sprøare... han smuldrar opp ved berøring.

  SvarSlett
 3. Akk ja... Regner med at mullahen har fått med seg Bahramis eskapader på Skepsis Forum? (Han slettet sin første konto, for så å komme tilbake under navnet FreeMind.)

  For tiden pågår en aldri så liten "borgerkrig" i truther-bevegelsen her: http://skepsis.no/forum/index.php/topic,1036.0.html

  SvarSlett
 4. Vi har hatt stor glede av "FreeMind" sine utspel ;-D

  SvarSlett
 5. Fantastisk artikkel! Bahrami får briljert med sine store kunnskaper om religionsvitenskap (sabbaten er et festmåltid som kan utsettes et par uker - det er selvsagt bare propaganda at ortodokse jøder har forbud mot å fly på sabbaten!) og får støtte fra en ny venninne som protesterer på det sterkeste mot at han er gal. Hun ligger selv i flere rettssaker mot psykiatrien som har gitt henne uriktige diagnoser, må vite, og vet dermed hva det går i!

  SvarSlett
 6. Som sagt - han fornekter seg ikkje ;-)

  SvarSlett
 7. Apropos Tore Tvedt, gjett hvem han lovpriser på nettsiden sin. Ingen ringere enn Armin Bahrami!
  (link til google cache:)

  http://74.125.77.132/search?q=cache:vl5iviITB1EJ:www.vigridtvedt.net/norgemedia.htm+site:www.vigridtvedt.net+armin&cd=1&hl=no&ct=clnk&gl=no&client=firefox-a

  Fra før av har jo Armin uttalt seg positivt om både Quisling og Hitler, så dette er jo en logisk fortsettelse. Sjekk forresten dagens Holocaustfornektersak på NS: http://www.nyhetsspeilet.no/2009/09/noen-sp%C3%B8rsmal-om-holocaust/

  SvarSlett
 8. så smarte dere er ass :(

  SvarSlett
 9. Anonym 20. april 2010 20.02: At Nyhetsspeilet og Vigrid / Tvedt er på naboplanetar har vi lenge visst. Dei er ca. like nusselege.

  At denne etnologen og healeren på Nyhetsspeilet vel å på ny spy ut sitt sludder om Holocaust seier mykje om den nettstadens agenda. Like mykje seier det vel kanskje at det hittil er ingen som har valt å kommentere saka... er det ingenting å protestere på? Som til dømes at han ikkje veit at april kjem før august?

  Anonym 21. april 2010 00.46: Ja, vi er dét! Tenk! I motsetnad til skrullinger som Armin så har vi faktisk fullført vår skulegong, og lært noko av den.

  SvarSlett
 10. Hei folkens.

  Det er tragisk å se hvordan dere kaller meg konspiratorisk, mens dere selv sitter her som CSI og drar streker mellom de forskjellige profilene på veggen deres. Jeg og tore tvedt? Han sendte meg en mail engang og takket for at noen stod opp for Nasjonen Norge som blir spist invendig av utenlandske herredømmer, thats it.. Jeg har aldri hyllet Quisling, det rottereiret som flokker rundt oss fra sensurspeilet og skepsis gjør alt for å dynke oss i piss-snø. Jeg sa "statsskupp over radiobølger" har aldri skjedd før, og likte metoden han brukte, det betyr ikke at jeg liker personens fortid,historie og landssvik...

  Så hvem er konspiratoriske her?

  Er det oss, eller dere som ikke ser en mann står på egen hånd og skriver om alt som skjer i verden uten å tenke på hva søppelkritikere som dere vil si.. Hadde jeg gjort det, hadde jeg blitt agurknytt24.no for lengst.

  Vær glad at dere har fått noe "spennende annerledes" å dedikere deres liv til :)

  Er glad idere også

  SvarSlett
 11. Du må ikke på Universitet for å bli smart.. Du drar dit for å bli lik alle andre, tenke som alle andre, snakke som alle andre og være som alle andre. Vær flink å memmoriser, ikke tenk.. tenke er ikke bra for dere, da kan det hende dere begynner å se konspirasjoner, fyy.. da må du tibake på skolebenken, å memorisere enda mer... helt til du er, solgt.

  SvarSlett
 12. Kjære 'Nyhetsspeilet'

  Kjekt å høyre frå deg. Lyden av knuste kjeks i ein pose er alltid like triveleg.

  La meg forklare deg eit par ting, om du klarar å sitte stille pittelitt. Eg veit det er vanskeleg å måtte dukke for hjernestråler og gudane veit kva dei legg i alle desse chemtrailsane, men gjer eit forsøk no.

  Når vi seier at Tvedt hedrar nyhetsspeilet på si side, så tyder ikkje det at vi trekk ei linje og seier at de er på same lag eller samarbeider. Same gjeld når vi samanliknar uttrykk og ideologi. Det er det som skil oss frå dykk - vi tenkjer ikkje konspirasjon. Likskap mellom to partar tyder ikkje i våre auge på ein felles agenda eller plan.

  Dette er slikt ein kan lære seg på universitetet. For hadde du hatt universitetsutdanning hadde du visst at det handla ikkje om å få alle til "tenkje likt". Nei, det handlar om å få folk til å analysere data, og tenkje kritisk rundt det.

  Kritisk tyder ikkje at ein er negativ til alt ein les, dersom du trur det, men at ein går ting nærare i saumane og stiller krav til redeligheit i innhald og analyse.

  I alle mine år på universitetet, har eg aldri pugga eller memorisert ein drit.

  Men det ventar eg ikkje du veit... for du slutta jo på skulen så snart du kunne. Smartingen.

  SvarSlett
 13. @Nyhetsspeilet(Ja, vi vet det er deg, Armin)

  Så Tore Tvedt har sendt hyllende e-post i tillegg til å skrive hyllende ord på nettsiden sin?
  Det visste jeg ikke før du sa det :) Det bekrefter jo bare det vi allerede har antydet, nemlig at NS (treffende forkortelse forresten) og Vigrid er nærmere hverandre enn man skulle tro. Jød..eh..zionisthatet forener dem, på samme måte som når nynazister og islamister gjør felles front mot Israel.

  SvarSlett
 14. Mad Mullah Hastur ditt troll, er du blind?Tror du rejeringen bryr seg om deg? hva er sanheten om verden? hvorfor finner ikke du ut av det isteden for å hvere ett TROLL

  SvarSlett
 15. Trur ikkje regjeringa bryr seg om meg, bryr meg ikkje så mykje om dei heller, så det går greit.

  Eg likar å "hvere ett TROLL", søtnos.

  SvarSlett
 16. Gale Mullah, nå er du slem. Lytehumor er fy-fy, selv for oss i Illum- Jeg mener NW- Nei! Selv for oss utvalgte! Ja. ;D

  SvarSlett
 17. Der 2 eller 3 er samlet, står Armin rett rundt hjørnet med notatblokka si og samler "konspirasjonsstoff".

  SvarSlett
 18. dere er alle tapere som tror dere vet mye, men vesten er grusom akkurat som regjeringene i øst vest osv DU KOMMER TIL OG MERKE DET SNART og kan love deg melkesjokoladen kommer ikke til og smake som den gjør idag... jeg kan se dere er en gjeng bønder med hat for at en ikke hvit norsking bryr seg mer om landet enn hva dere gjør.. Patetisk synd.

  SvarSlett
 19. Bare for ordens skyld.
  Hvordan kommer melkesjokoladen til å smake, og hva har du imot bønder? Uten dem - ingen melkesjokolade!

  SvarSlett
  Svar
  1. Mjølkesjokoladen vil vere laga av yak-mjølk og smake deretter, sikkert.

   Slett