måndag 5. april 2010

Det vanskelege samleiet

Vi kan vel alle einast om at skilpadder kanskje ikkje er dei kjappaste dyra på denne kloden, men dei har no alltid klart å formere seg i stort nok antall til at dei ikkje kjem til å forsvinne med det første. I motsetnad til visse asiatiske drapsdyr, som skal forbli namnlause i dette innlegget. Vi er likevel urolege for at skilpaddene har utvikla litt besynderlege seksuelle vaner eller fetisjar, som kan true artens framtid.

Dette kan tilogmed vere eit teikn på endetida.For alle kan sjå at dette er ein sko. Ein sko. Og ein sko er inga skilpadde, og det er lett å merke forskjell. For joggesko som dette er harde, medan ei skilpaddeskal er hardt. Skilpadder bør bestige harde ting for å gjennomføre eit vellukka samleie. Om ein skal ha noko å samanlikne med, er vel pannar og gryter eit bra utgangspunkt.Men for all del, det beste var om dei hadde prøvd seg på noko slikt som dette;


2 kommentarer:

 1. Ikke mer enn menneskeartens mange villfarelser, mener nå jeg.
  Men som kjent har skilpadden en spesiell plass i skaperverket ("det er skilpadder helt til bunns"), så avvik der er absolutt et tegn på at endetiden nærmer seg.
  Mullahen bør derfor snarest publisere flere av de hyllingsdikt han har mottatt. :O

  SvarSlett
 2. Jadajada, Svein! Det kjem! Det kjem!

  Når naturens mange skapnadar avviker frå Guds plan for seksuell omgang er det viktig å følgje med. For enten er det endetida, eller så treng dei briller ;-)

  SvarSlett