fredag 4. juni 2010

Israels framtid

No har båe eg òg min gode venn Snirkelsnorkel freista å sette Israels piratverksemd i eit passande lys, men saka er ikkje over med det. Det er mykje ein skulle ha sagt om temaet, som ein gjerne er litt varsam med, men det er på tide å ta bladet frå munnen. Dette prover at Israel har ei skjebne, og at Hamas og Hizbollah har hatt fullstendig rett heile vegen.

Greit, no sitt du gjerne der og lurar på kvar eg vil hen med dette, men det er eigentleg såre enkelt, og peiker fram mot ei heller interessant framtid for den jødiske stat, og det jødiske folk. Strida i området er ganske intenst, og hatet har no gått i arv i fleire generasjonar. Fred er tilsynelatande umogleg, og medmindre noko dramatisk skjer så vil det palestinske folk vert fordreve av Israelsk terror og stadig fleire ulovlege busetnadar. Israelsk overmakt gjer dette mogleg, sjølv om det er ein langsam prosess. Hamas og Hizbollah på si side, kjempar ein desperat (fånyttes) kamp for å drive israelarane ut i havet, som dei så pent seier det.

Og det her det finurlege ligg. For kva er det ikkje Israel no har byrja med? Dei har tatt til havs! Dei har blitt piratar! Sjørøvarar! Dei oppfyller simpelthen ønsket til Hamas og Hizbollah! Og dei forfølgjer si skjebne! Israel vil sakte, men sikkert, frivillig forlate det heilage land til fordel for eit liv på havet som piratar! Kvifor jobbe hardt som bønder på stolen jord, når ein kan leve som frie piratar? Den gyldne by, Jerusalem vil i framtida vere ei flåte av skuter, som ferdast på dei sju hav og sprer frykt blant goyim ombord på verdas mange luksuscruise! Arabisk oljehandel? Gløym det! Ikkje ein einaste oljetanker vil vere trygg for Israelske piratars jakt på shekel!

For er ikkje jødane det vandrande folk? Ørken og hav, er det same i Guds auge!

Når havet stig på grunn av global oppvarming vil Israelarane ha komen oss alle i forkjøpet. Når Waterworld er ein realitet er det den israelske statsministaren faktisk ingen ringare enn the Deacon. Og nåde vere ved Kevin Costner om han prøvar seg!

I 40 år vil jødane segle på havet, som dets ukrona herskerar!

Men det er ikkje over der! For på andre sida av kloden har Obama, den svarte Farao av Amerika, på ny lova å satse på romprogrammet! Det ser nok ein gong lyst ut for at menneska skal erobre galaksen rundt oss! Og som USAs allierte vil Israel ikkje verte etterlatt her. Der ute, der det er plass til oss alle, vil Israel ta den rolla som Gud ein gong lova dei!


Kvifor har vi ikkje innsett dette før?! Hjelp Israel å ta sin rettmessige plass i historia og verdsrommet, kast dei på havet! Som piratar!

4 kommentarer:

 1. Jeg har sagt det før, og sier det igjen: Er det tilfeldig at Israel for tiden har en forsvarsminister ved navn Barrrak?

  SvarSlett
 2. Det er vel langtifrå ein slump!

  Alle brikker fell på plass! Historia må så si gong om vi nokon gong skal sjå jødar i verdsrommet!

  SvarSlett
 3. Så enig, så enig, mine herrer. Det gjorde virkelig godt å lese dette. Min gode mullah har rett: Drep alle jødesvin! Kast dem på havet, send dem ut i Rommet, eller fyr opp ovnene i Konzentrationslager Auschwitz Birkenau og steik dem til hælvete!

  SvarSlett
 4. Eg trur vår kjære anonym har misforstått, vi kan jo ikkje drepe våre jødiske venar. Det er for det første relativt uhøfleg, og for det andre så kan dei ikkje verte piratar. Og piratar er kjempegøy.

  Så... pell deg ut av mitt av mitt kommentarfelt ditt antisemittiske svin.

  SvarSlett