tysdag 15. juni 2010

Snikmordareane sitt brorskap på årets fesjå

Ein av årets viktigaste hendingar er i gang, og dette opptar såklart mullaen og han sitt låst til skjermen for å få med seg kvar einaste detalj. Dette påverker sjølvsagt hans evne til å forfatte sine daglege fatwa, men frykt ikkje han har dykk alle i tankane, trass det enorme sirkuset framfor han. Ja, vi snakkar sjølvsagt om E3, den store internasjonale messa for elektronisk som no går av stabelen. Her vert det demonstrert nye spelmaskiner, og fabelaktige nye spel, som etterlet mullaen siklande i skjegget.

Her har det vore mykje godteri, og sikkert mykje som interesserar hans lesarar, men det som tida har visst opptar litt over gjennomsnittet av lesarane her, er Assassin's Creed. Og igår fekk vi vårt første reelle glimt av framhaldinga av Assassin's Creed 2; Assassin's Creed Brotherhood. Ta ein kikk då, det er veldig pent;

Ja, ein fin video... men du lurar vel kanskje på korleis spelet ser ut i aksjon? Og kva med den mykje omtala multiplayerbiten? Vel, mullaen har deg dekka, på dette området òg.

Om du vil sjå meir kos, er det berre å sjekke ut scenepresentasjonen, der dei spelte gjennom byrjinga av spelet og snakka om innhaldet.

Elles er det berre å melde at det er mykje snasent på E3 i år, og vi er som alltid litt svimmel under denne veka. Kan eg får ein Kinect no?

2 kommentarer:

  1. ahhhhh! det ser så bra ut! jeg vil, jeg vil... ha.

    SvarSlett
  2. Ja, men då skal du vel få det då. Er berre å vere tolmodig så vil butikkpersonal til hausten gje deg eit eksemplar mot ei eller anna slags motyting.

    SvarSlett