tysdag 14. september 2010

Dress er viktig!

Om du ikkje har fått det med deg enno, så skriv det ned no og pugg det til i morgon: Kleda skapar mannen. Det er mullaens ufråvikelege meining. Korleis du kler deg, er korleis du vel å presentere deg for andre. Og kler du deg som ein slask, så er du nok ein slask. Kler du deg med omhu og stil så fortel du oss at du bryr deg. Du bryr deg om vårt inntrykk av deg, og du ønskjer at vi skal tenkje godt om deg.

Og det gjer vi nok.

Er du kvinne, så ser vi deg helst i ei kjole eller eit skjørt. Er du mann - så bør du ha ein dress. Ei fin skjorte er heller ikkje å forakte. Om du stiller i dressjakke og t-skjorte, må vi nok ta deg nøyare i ettersyn, for det skal litt til å sleppe unna med det.

Og har du ikkje meir enn eitt slips, og det er med Donald på, ja då er det nok på tide å investere i ny garderobe.

Berre spør Barney.


5 kommentarer:

 1. Så sant, så sant. En velkledd mann vil alltid trumfe en mindre velkledd mann, slik er det bare. Og Barney er jo en flott fyr.

  Hvordan stiller så Mullahen seg til pleie av skjegg? Jeg kan bare anta at et velpleid skjegg av samme årsaker som velkleddhet er en essensiell del av en verdig manns fremtoning?

  SvarSlett
 2. Må jeg gå til anskaffelse av ny dress til "kontoret" mitt altså? Det er jo en åpen løsning med 22 avlukker med svære damer...
  Hilsen BondeKim

  SvarSlett
 3. Straume: Mullaen har aldri lagt skjul på at han meiner at eit skjegg må handterast med ein stil passande den som ber det.

  Dette biletet kan kanskje hjelpe deg litt:
  http://www.geekologie.com/2010/04/22/beards-full.jpg

  KEE: I det minste eit slips som passar kjeledressen din, mann!

  SvarSlett
 4. <3 Dr. Doogie! lolz

  (sikringsord - undula. Ride the big one)

  SvarSlett