tysdag 7. september 2010

Ikkje lett å vere hetero

Det er ikkje lett å vere ein heterofil mann i desse dagar, ikkje nominelt heteroseksuell heller, om det skulle gjere noko forskjell for deg. Alt vert liksom satt spørsmål ved, og feminisert. Uansett korleis ein kler seg eller ordlegg seg, så er det nokon som vil sette ein homorelatert merkelapp på det. Queer meg her, og queer meg der. Det er komen så langt at ein ikkje kan beundre kroppen til ein annan mann utan å verte anklaga for å vere homofil. Kva har skjedd med verda, der berre homofile kan følgje kurvene av velforma musklar, dryppande av olje og sveitte etter ein treningsaukt? Må ein stemple alt med No Homo no?

På den andre sida, så virker jo alt homo når du nyttar autotune. Det er det som er den avgjerande faktoren her, sant? Det er ikkje lett å vere hetero, men det første steget må nok vere å synge utan digitale hjelpemiddel.

2 kommentarer:

  1. Det er da virkelig ufint av deg å hevde at en mann med en slik staut og mandig røst (no homo) bruker autotune. Han snakker ganske sikkert som Donald Dick, nei sorry (no homo) Duck også.

    SvarSlett
  2. Kva kan eg seie, Arnfinn? Han truar min maskulinitet og seksuelle identitet!

    SvarSlett