tysdag 26. oktober 2010

Bak attende til framtida att...

Hugser du Attende til framtida? Back to the Future? Vel, då er du ikkje lenger ein ungdom, men det speler inga rolle, for ungdommen kan du alltids leve på ny. For som det vart kjend tidlegare i år vil 25 års jubileumet for denne filmtrilogien gje deg høve til nok ein gong vende attende til framtida med Marty og Doc.
Konseptskisse frå mine vennar hjå Telltale Games
Universal har gått saman med våre vennar i Telltale Games om å produsere Back to the Future: The Game, ein fem episoders eventyrserie som byrjar 6 månadar etter at Marty vender heim i den tredje og siste filmen. Den klassiske tidsreisande Delorean dukkar opp, utan Doc, og Marty må finne ut kva som har skjedd. Christopher Lloyd speler på ny Doc (i ung og eldre versjon), medan Marty vert spelt av nykomaren "AJ", då Michael J. Fox er opptatt med å riste milkshake for veldidgheit. Bli med mullaen bak kulissane i desse ferske videoane frå Telltale Games, la oss gå bak attende til framtida att!
Spelet er venta i desember til PC, MAC og PS3, og eg sitt og ventar på mitt anmeldareksemplar. Det kan førehandstingast på nettsidene, og då vil du få med Puzzle Agent og $1 går til jordskjelvsforskinga til Michael J. Fox.

3 kommentarer:

 1. Greit nok, men må jeg få minne Mullahen om at det snart er november, og at vi trenger mer hellig galskap for ikke å drikke opp all whiskeyen før desember!

  SvarSlett
 2. Mullaen er godt klar over at tida går, og vonar at det vert gøve til å skrive meir i månaden som kjem. Vi har diverre hatt ein vanskeleg haust i moskeen.

  SvarSlett
 3. Selvfølgelig, Oh Mullah! Jeg leser gamle innlegg - og Howard Pyle's Robin Hood - imens, og smugdrikker Bunnahabhain.
  Skal hilse fra gutta!

  SvarSlett