tysdag 8. februar 2011

Hello Nevekamp

Når Pandamonium prøver å ta seg til rette med Hello Kitty er det klart at ein må forsvare Gudinna, og det med stil. Ein kan jo sjølvsagt ty til automatvåpen som vi har vore inne på for eit par år sidan, men det er ikkje alltid dette er like effektiv. I trange bygningar og smug er det berre nærkamp som dug mot pandabjørnane, og dei er som kjend topptrente på dette feltet. Så riktig utstyr vil vere viktig. Knivar er bra, sverd er minst dobbelt så bra, og er du i stand til å vifte med nunchaku, så gjer det òg, men rykter seier dei har forsvar mot slikt. Best av alt er kanskje å utstyre seg med våpen velsigna av sjølvaste nihilismens Gudinne, Hello Kitty, som slike:
Eit heilt uunværleg våpen i kampen mot Pandamoniums pandakommandoar. Foto: FrostingOnTop
Med ein av desse kan du banke vett inn i Pandamoniums slavar, og knekke eit par bjørnekjevar. Så her er det berre å investere i eit lite arsenal, og du kan bestille dei gjennom Etsy.

Og om du har lyst til å kjøpe til meg, så er du hjarteleg velkomen!

God kamp!

2 kommentarer:

  1. http://www.etsy.com/listing/57530126/boba-kitty-green-acrylic-necklace?ref=sr_gallery_36&ga_search_query=hello%2Bkitty&ga_search_type=handmade&ga_shopname=TheFrostingOnTop&ga_spelling_accepted=hello%2Bkittty&ga_page=13

    litt inspirasjon å smykke seg med mens man er inne på etsy?

    SvarSlett