søndag 27. februar 2011

Slaveriet på Cubus

Som vi var inne på tidlegare, så skjuler det seg ein del grums bak fasadane på Cubus. Ikkje alt er som det virker ved første augekast. Du har kanskje sett Cubusreklamane? Dei heng no her og der, samt inne på klestativa, og syner glade, europeiske kvinner i klede frå Cubus.
Gode tilbod, og glade kvite kvinner. Kan det verkeleg vere så enkelt? Ein pastisj frå 50-talet? Nei, ting er aldri så enkle på Cubus. Biletet dei freistar å vise er prismedvitne, lukkelege europeiske kvinner. Røynda er noko heilt anna. Røynda er langt kaldare og kynisk!
Sjå! Nubiske skjønnheiter, tvungen til å stå på utstilling til spot og spe for handlesterke europearar. Slaveriet lev i beste velgåande, og desse kvinnene er berre dei mest synlege ofra for det som truleg er utstrakt slavehandel.

Det er ein skandale at slikt kan foregår rett under nasa på oss! Kvifor har ingen tatt affære?! Hjelp meg å dokumentere slaveriet! Gå på din lokale Cubusbutikk og ta bilete av dei stakkars slavekvinnene som må stå på utstilling der!

4 kommentarer:

 1. Men, sei no at ein skulle kjøpt med seg seg ei av desse nubiske. Kva ville vore ein rimeleg pris å betale?

  SvarSlett
 2. Du må nok rekne med minst 5000,-. Særleg om det er snakk om å eige, og ikkje lease.

  SvarSlett
 3. Godt poeng. Her på fakultetet irriterer vi oss stadig over snakket om kvinner som "selger kroppen sin", når det vitterlig er snakk om å leie den ut.

  SvarSlett
 4. Det er eit hav av forskjell. Eg ville aldri ha kjøpt ei kvinne... det er litt for mykje forplikting.

  SvarSlett