fredag 10. juni 2011

"Hello Mullah"

Det er lenge sidan eg har gjett dykk noko oppbyggjeleg å stirre på. Noko de kan printe ut, henge over det lille bordet med røykelse og meditere framfor. Dette er sjølvsagt heilt og haldent mi eiga feil, og eg tenkjer å gjere noko med det no med god hjelp frå den alltid like talentfulle Tini. Vår lille tyske venn har produsert nok ei flott altertavle til heimebruk, og tok seg tilogmed bryderiet med å scanne inn dette naturtru framstillinga av mullaen dykkar.
I sånn Hello Kitty stil framstår mullaen her som smilande, rund og imøtekomande. Nett som om du skulle ha komen vandrande inn på kontoret. Det einaste som manglar er kanskje litt fargar, for som alle veit så er det ikkje heilt uvanleg at farger sprer seg kvarhen mullaen vandrar. Difor er det vel kanskje nokre av dykk som tar utfordringa med å fargeleggje mullaen, eller gje han ein passande bakgrunn? Du kan leggje inn ei lenke til det ferdige resultatet i kommentarfeltet eller laste det opp på denne Facebook-sida. Alle bidrag vil verte belønna med ein personleg takk frå mullaen, eller noko slikt!

Om du vil kaste deg over utfordringa kan du laste ned ei høgoppløysings bmp-fil her, det kan du og gjere om du berre vil printe ut og henge på veggen din òg. Det er sjølvsagt full forståing for det.

2 kommentarer:

  1. Fantastisk! Tini er en sjelden begavelse, muligens verdens ledende mullakunstner.

    SvarSlett
  2. Definitivt! Gje dama kunstnarstipend!

    SvarSlett