søndag 5. juni 2011

Perverse pandasvin, forhatt av Times

Vi har nemnt det før, men det er viktig å halde det i mente; Pandabjørnar er noko av det jævlegaste som finnes på denne kloda. Det er tonnevis av ting ein kan seie om kvifor, for det er så mange gode grunner til det. Kimen til problemet er gjerne seksualiteten. Eller mangelen på den. Vi snakkar her om eit vesen som trassar alt vi kan om dyreriket, og nektar å vidareføre sine genar. Dei er simpelthen for late, giddalause og uinteresserte. Dette har nyleg Times tatt opp i ein god artikkel om verdas mest vondskapsfulle dyr. I denne artikkelen, som burde ha lenka direkte til denne bloggen, brukar Times mykje av det same som eg har prøvd å fortelje dykk i nokre år no. At det er naturstridig det pandaene driv med, og at det er noko muffens med korleis dei klarar å lure oss menneske til å handtere deira eiga vilje til liv for dei. Dei gidd ikkje å følgje ordenen i naturen, og får oss til å gjere det for dei. Fordi dei er søte?!
"They have no will to live or reproduce. To this day, scientists have to perform grotesque procedures to keep the panda population from collapsing into oblivion. Forget about the fact that pandas are mean-spirited, mate-abusing, progeny-mauling, deviant monsters. Forget about the fact that these hoodlum bears have conned humanity with their supposed cuteness. The most evil thing about pandas? The cunning with which they expose the stupidity of humans."
Og i dette har dei eit poeng. Dei avslørar vår svakheit, og utnyttar den på det grovaste. I vår naivitet og grenselause idioti gjer vi oss sjølv ei (panda)bjørneteneste og bidrar til å gjere oss sjølv til Pandamoniums villige slavar.

Eg må berømme Times for å ha påpeikt dette til eit større publikum enn det eg klarar å nå. For denne kampen er langtifrå over. Dei prøver stadig vekk å ta over våre seksuelle assosiasjonar. Dei ønskjer å kompensere for sitt manglande libido, ved å rette vår seksuelle merksemd mot dei sjølv. Dei vil vi skal assosiere vår seksualitet med deira, slik at den energien vi ville ha brukt får å få oss eit ligg og å oppnå ein orgasme, vert nytta til å tene dei. Korleis gjer dei det? Det er såre enkelt, skal eg seie deg!
Denne styggedomen av ein vibrator kan du kjøpe hjå VoksenLek.no, og er eit openbart forsøk på å overta kvinners seksualitet på subliminalt vis. Dei vil at ho skal assosiere orgasmen med ein søt pandabjørn. Pandabjørn = orgasme. Fleire pandabjørnar = multiorgasme. Og slik går det til - det som hadde vore ei ung jente som hadde gjort ein glimrande jobb i kassa på Rimi, ender brått opp som zoolog eller biolog med eit brennande begjær for pandabjørnen sin prokreasjon.

Det er EKKELT!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar