torsdag 10. november 2011

Hanne, kontrajihadisten

Vi er jo ikkje overraska, ikkje i det heile tatt, over at ein tekst av Hanne Nabintu Herland dukkar opp i den kontrajihadistiske kloakken på Gates of Vienna. Dei er jo saman i sin enorme harnisk over slemme menneske som meiner noko anna enn dei, og som var ungdom i 68 og ikkje er kristne og... ja, det er strengt tatt vanskeleg å vete kvar Hanne Nabintu Herland eeeeeigentleg er sint på og meiner, for ho har jo ei heller alternativ historieforståing. Vi må ta vare på den vestlege tradisjonen gurglar ho på Gates of Vienna, sida som har fått så mykje merksemd etter somarens tragedie som ein av dei verste formidlarane av hat og valdsfantasiar blant kontrajihadistane. Dette er Fjordnautet sin heimstad.

Vi var ikkje overraska, men vi kunne jo ikkje vete at skrotdama faktisk hadde gjett dei tillating til å publisere rableria hennar... men det har vi fått stadfesta no. Ho har sjølv gått god for dette.

Dette er den modige Hanne, den sensurerte Hanne, Hanne den dyriske jødinna! Dette er besteveninda til Nina Karin Monsen, og eit menneske som har fri tilgang til norsk presse med sitt usamanhengande rør.

Ho har no tatt steget ut og omfamna fascistane som sitt og gaukar seg på Gates of Vienna og pisser i buksa kvar gong dei høyrer nokon bla i Koranen eller tar på seg eit skaut for å halde den norske vinterkulda ute. I all den tid ho sitt og slenger rundt seg med naziskuldingar, burde ho kanskje halde seg for god til det? Nei... kanskje ikkje. Ho har tona flagg, vist sitt sanne "eg" - nok ein gong - og vi får berre ta det til etteretning.

Kjære Hanne; du er eit forbanna fascistoid nek.

12 kommentarer:

 1. Kanskje vi skal døpe henne "Fjordkvinne" først som sist?

  SvarSlett
 2. Gah! Den dama har "Fjordvirus"!

  SvarSlett
 3. Heine eller Hanne?

  SvarSlett
 4. Aiaiai...Noen mennesker burde vernes fra seg selv. Dette neket er en av de.

  SvarSlett
 5. Eg trur det er litt for seint for det...

  SvarSlett
 6. Joa. Men vi skal ikke se bort fra at det vil drysse mer råttent korn fra dette neket ...

  SvarSlett
 7. Ja, men eg trur ikkje vi klarar å stogge det, uansett kva vi gjer. Det vi må gjere er å leggje presenning på golvet slik at det ikkje etterlet merker.

  SvarSlett
 8. Desto mer moro for alle andre...

  SvarSlett
 9. Den dama har en vanvittig historieforståelse, så sånn sett passer hun jo godt blant konspirasjonsteoretikerne på søppelbloggen Gates of Vienna!

  Bra du setter fokus på det!

  SvarSlett
 10. La oss heller kalle det ei alternativ røyndomsoppfatting.

  Eller umedisinert normaltilstand. Eller noko slikt.

  Viktig å ikkje dømme for hardt ;-)

  SvarSlett