torsdag 12. januar 2012

Skummelt med skaut

Det er ikkje lett å vere barn. Det er så mykje som er stort og skummelt der ute. Eg hugser då eg var liten gut og mor mi hadde klipt håret og farga det, eg var jo heilt i frå meg. Det var simmelt frykteleg skremmande og eg skjønte ikkje heilt at det var same person. Barn er ikkje verdas mest rasjonelle vesen veit de. Difor er det kanskje forståeleg at Gullungen faktisk er såpass redd for kvinner i skaut at når Sverige får sin første snut med eit anna hovudplagg enn ein litt teit hatt, har han ikkje anna å seie enn: "LYKKE TIL SVERIGE. Jeg viser meg aldri hos dere igjen...".

For det er klart, det er slik verda går under. Det byrjar med eit skaut, og før du veit ordet, så er snikislamisert og utavla heile gjengen. For det er visstnok slik det heng saman, ifølgje Gullungen.

Han er kanskje ingen intellektuell cowboy som Fjordman, men han er pinadø like kørka. Gud betre meg.

6 kommentarer:

 1. Jeg leste kommentarene på gullungens blogg - bet meg merke i dette sitatet "Skjekk ut www.KnutAnonym.blogg.no om du er interresert i og lese mer om islamkritiske problemer." Men han blogger tydeligvis ikke om islamkritiske problemer, derimot en lett blanding av oppgulp om alt fra "innavlbygdene i sogn" til slemme utlendinger. Makes me proud...

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, vi er kjendt med denne Anonyme Knut, og vi har enno ikkje bestemt hos heilt om kor seriøs eller vanvittig han er. Det krevst meditasjon på dette.

   Og feiring over at vi tydlegvis har fått oss eit nytt kommentarsystem i bloggen. Heh. Go figure!

   Slett
 2. Hmmm, nå på vinterstid pleier jeg å surre skjerfet rundt hodet (det ser ut som en dårlig hijab) som lue, det varmer hodet og ørene og kan lett vikles over munnen om det blir for kaldt. Lue er et irriterende plagg som jeg ikke har plass til og det ødelegger frisyren.
  Blir jeg snikislamisert av å bruke skjerfet rundt hodet og ikke bare rundt halsen?

  SvarSlett
  Svar
  1. Det enkle svaret på det er sjølvsagt ja, og at det ser bra ut, så hald fram med det. Å la seg snikislamisere er ikkje noko negativt. Det er ei god og varm oppleving som du må nyte. Som kakao.

   Slett
 3. Poenget med kritikken er vel strengt tatt at det er et religiøst plagg, og derfor ikke burde vært tillatt på lik linje med kors rundt halsen, de små artige jødehattene, etc.

  At noen har såvidt klart å gni to hjerneceller sammen og begynt å rope “SNIKISLAMISERING LIZM!” er jo et uttrykk for deres egen desperate mangel på hjernemasse.

  Det jeg personlig er mer redd for er denne grusomme sniksvenskifiseringen som pågår. Tenk på alle disse busslastene med svensker som flyter over grensen som billig beiken.

  Det er helt grusomt.

  SvarSlett
  Svar
  1. No må folk gjerne gå med jødehattar (eg har kippah sjølv, som eg nyttar på når eg vitjar synagogen) og kross for alt eg bryr meg om. Det folk overser her, er jo at skaut er estetisk tiltalande. Det er langt penare enn eit tøy stykke som dekker månen til menn, eller eit metallbit rundt halsen. Eit pent skaut komplementerar utsjånaden og hudfargen til kvinna, og framhever andletet hennar. Det er ein grunn til at hijabporno er poppis på nett.

   Svenskar derimot komplementerar ingenting og bør nektast adgang til riket. Nett som jesuittane!

   Slett