søndag 19. februar 2012

Eit stilfullt forsvarSlik kan det verte gjort, med OMG AR-15. Om ein først skal gå for amerikanske automatrifler er dette det beste valet utanom Hell Kitten AR-15. I desse tider er det heilt naudsynt å ha lett tilgjengeleg våpen, vi er omringa av pandabjørnar, gærne terroristar og snuskete gateseljarar. Og kvatidsomhelst er verdas undergang her, og du vi må kjempe for å overleve i eit hav av radioaktive zombiar.

Dette veit vi alle saman.

Så kvifor ikkje forsvare deg sjølv med litt stil? Alle har ein mauser eller ein kalashnikov, men berre den mest stiltryggje herremann har ein OMG AR-15. Og i dei tilfelle der nærkontakt med seljarar og zombiar er naudsynt kan du utstyre din OMG med ein motorsag.
Kva er det ikkje å like ved denne rifla?

Den er kanskje noko av det mest smakfulle eg har sett på denne sida av zombieapokalypsen. Og eg trur den vil gjere seg godt i moskeens arsenal.

Ikkje at vi har eit arsenal då. Vi er jo lovlydige. Som alle andre moskear i dette landet. Og vi førebur oss ikkje på valdleg konflikt.

Men om vi gjorde det, og vi hadde eit arsenal. Så hadde vi tinga ein slik ein.

(Vi takkar dei sjuke jævlane på Ace of Spades HQ for tips, og ikkje så mykje meir)

12 kommentarer:

 1. På tide med din eigen webshop, fylt med innramma Wulffmorgenthaler-striper med anti-pandatema, Hastur actionfigurar, Hello Cthulhu-t-skjorter, og dette.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hadde vi ikkje ein slik ein? Tykkjer å hugse vi hadde nokre actionfigurar. *dytte på* Dei forten å verte gravd opp!

   Slett
  2. Tre Hastur-actionfigurer takk!

   Slett
  3. Moskeen skal vidareformidle ditt ønskje.

   Slett
 2. Misty Castles Merchandising, som er offisiell produsent av Mad Mullah Hastur(R)-merchandise, er på saka.

  SvarSlett
 3. hmmmm
  Det er betydelig forskjell på holdninger til våpen rundt om i verden. Denne amerikanske varianten fremstår som en av de mer bisarre.
  I andre deler av verden springer folk(nåja,la oss være ærlige: menn) rundt i gatene og fyrer av runder fra halvautomater i luften hvis de er a) sint, b) glad, c) kjeder seg......d) whatnot
  Hvor mange dødsfall disse tradisjonene forårsaker, finnes det liten statistikk på, men det er grunn til å tro det er ikke ubetydelig. Bevegelsesenergien til en vanlig riflekule (f.eks fra en AK47) er stor nok til å drepe (Den har nok energi til å trenge gjennom hodeskallen med god margin) når den (til noens store overraskelse) returnerer.
  Jeg har for øvrig 3 rifler(hvorav 2 ikke-bukandes arve-klenodier) og 2 hagler, alle behørig innelåst i våpenskap. De brukes til jakt. Jeg ville ikke drømme omå henge dem på veggen, engang, langt mindre fly rundt og leke med dem.

  Selv har jeg lagt ungdommens "romantiske" forestillinger om "frigjøring" på hyllen for lenge siden. Når jeg nå ser en organisasjon med automatvåpen i insignia, vet jeg at all erfaring tilsier at den representerer overgang fra en form for undertrykking tilen annen.

  Cassanders
  Supporting your right to arm bears

  SvarSlett
  Svar
  1. At du i kynisme og akutt ryggmargsløyse har lagt frå deg førestillingar om *"frigjering" gjer vår kamp mot Pandamonium desto vanskelegare. Det er ein kvar mann si plikt å bidra til kampen mot våre undertrykkjarar!

   Slett
 4. vel vel,
  Om jeg skal få være så fri:

  I kampen mot Pandamonium tror jeg faktisk den avbildede redskapen må være noe nær indeell.

  Et slags placebo mot nocebo :-)
  Og attpåtil med typebetegnelse O-M-G.... :-)

  nuff said
  Cassanders

  SvarSlett
 5. Du meiner ideell går eg utifrå. Dette er perfekt!

  SvarSlett
 6. Kristian Grønseth29. februar 2012 kl. 05:57

  Leser "Gomorrah" for tiden, skilringen av Camorraen i Napoli... Beskrivelsen av de første italienske gangsterne som fikk labbene på AK-47er kan best beskrives som "nypult". En av dem fikk bestukket sine russiske kontakter til å få besøke Michail Kalashnikov i Ural, med original Mozzarella-ost som gave.

  SvarSlett
 7. Du verden!
  Her snublet jeg over en aktuell "pandamonium" -historie ute på trådene i nettskyen.

  Det handler altså om en ...........(hvit og svart hårete skapning -jeg behøver vel ikke si mer).

  Vesenet kommer inn på en amerikansk "highway cafe" og bestiller en hamburger. Etter å ha spist, haler den frem et automatvåpen, og tømmer magasinet rundt seg i lokalet før det stryker på dør og forsvinner langs highway'en.

  Opptrinnet var selvfølgelig høyst dødelig, og politiet sto fullstendig uten ledetråder helt til en ivrig .........( kan jeg gjette på en oversjøisk mosketilhenger) fant fram en manual for nevnte skapning:

  ......"Pandas, eats shoots and leaves".........

  Cassanders
  Suporting your rigthts to arm bears

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, vi er kjend med denne massakren, og den er behørig illustrert og notert. Vi vil ikkje kvile før den skuldige pandajævelen er død, død, DØD!

   Slett