laurdag 30. juni 2012

Ta ein kikk på puppane

Mine vener, sett dykk ned med litt sufijuice og titt på dette.


Okay, du lurar sikkert på kva du nett såg. Utanom nokon som satt og drøymde om at menn skulle iføre seg kvinneklede fordi... ehm... kvinner ikkje kan gå topplause. Altså... om det var slik at menn ikkje kunne gå topplause, så hadde dei jo sjølvsagt gått med noko meir kjønskorrekt. Ikkje at eg har noko i mot at menn går med bikini eller andre kvinneklede, eg tykkjer faktisk ikkje det er såååå hysterisk absurd som desse folka gjer, men det har ikkje akkurat samme funksjonen på menn... vel, medmindre dei er like tjukke som meg. Eg har nokre yndige a-cup-pupper her eg likar å tafse på når eg er einsam. Men nok om det.

Dette er altså eit produkt frå gotopless.org, ein tilsynelatande harmlaus organisasjon som kjemper for at kvinner skal ha lov til å gå topplaus offentleg i USA. For som dei seier...
Kan tjukke mannepuppar viftast rundt, kvifor ikkje struttande jentepuppar? Vel... dei har jo eit frykteleg godt poeng då, sjølv om iveren for dette prosjektet kanskje virker pittelitt... overdriven? Manisk tilogmed? Kor viktig er det eigentleg for den gjennomsnittlege kvinner å gå gjennom storbyen topplaus? Eg forstår jo at forbod mot å sole seg topplaus er litt utriveleg, men det er jo noko heilt anna. Nei, her gjeld det å snuse litt på denne maniske iveren... kva kan drive den, kan gotopless.org vere pittelitt... underlege?

Svaret er, ja.

Gotopless.org er sjølvsagt grunnlagt av ein av moskeens favorittar, UFO-profeten Rael som eg nemnte herforleden. Rael, den karismatiske mannen som mottok kunnskapen om korleis vi menneskje vart skapt av romvesen kjendt som Elohim som snart kjem attende for å vurdere skaparverket, har det med å starte organisasjonar for alle dei kjekke tingane. Som då han ville klone fram nye klitorisar for kvinner som var omskjært. Ei anna sak er sjølvsagt å få puppar ut og fram i det offentlege.

Det er jo vanskeleg å protestere mot eit slikt forslag. Kvifor skal kvinner vere tvungen til å følgje andre regler enn menn? Om vi altså då ser vekk frå at kvinnebryst har langt meir seksuelle kvalitetar enn mannebryst. Om ein ikkje ser vekkifrå det, er det framleis like vanskeleg å protestere. Vi vil jo sjå puppane til dei fleste kvinner vi ser på gata. Slik er det berre. Vi likar pupp.

Så eigentleg er det ikkje noko problem her. Om ein ser vekkifrå at gotopless.org er eit skalkeskjul for ei sinnssjuk, sex-fiksert og ritualistisk UFO-sekt.

Nei, forresten. Det er ikkje noko problem her. Gå topplaus, jenter. Det er sommar. Og sommaren varar heilt til august, då denne gjengen markerar topplausdagen der borte i statane. Og sidan de allereie har adoptert allskens alle andre rare amerikanske skikker og kampsaker, så kan de gjerne adoptere denne, òg jenter.

For pupp... det er generelt sett bra. Sjølv om du har ein litt underleg religion.

4 kommentarer:

 1. Neinei vi vil IKKJE vite kva du gjer med kroppen din når du er åleine.

  Forøvrig: Tiltredes

  SvarSlett
  Svar
  1. Sikker? Eg vurderar å sette opp ein webcam og ta betalt for å vise meg fram for dykk alle saman.

   Slett
 2. http://www.side3.no/article3457703.ece

  Tilfeldig? Neppe!

  SvarSlett