tysdag 30. desember 2008

Glamorøst nerderi og barnepike

Slapp av, Hastur har ikkje idetørke. Han har ferie.

Så i mellom tida overlet vi moro til andre. Er du nerd? Kanskje det er von for deg?

Eller kanskje du er glamorøs og treng litt hjelp?

Visste de at Youtube ikkje lenger tillet parodiar som brukar melodien til songen dei parodierar? Jo, takk... her snakkar vi framsteg for andsverklovgjeving gitt. Noko seier meg at kultur og storkapital ikkje går hand i hand.

8 kommentarer:

 1. Hastur da. Den første videoen OG Adolf Hitler-saken kom du borti på grunn av meg, også blir jeg ikke nevnt? Tenk så mye street cred jeg går glipp av og så mange fanbabes jeg aldri får nå - og det er din skyld!

  SvarSlett
 2. Haha, vel når det gjeld den førre AH-saka, så fekk eg tonnevis av meldinger om den den dagen, så det hjelp nok ikkje. Eg kan uansett ikkje lenke til deg, då vert du jo kasta ut frå Enjoydiary for å vere ein del av ei svertekampanje ;-)

  SvarSlett
 3. Eg vert litt uroleg når eg oppdagar at ein video eg faktisk har sett frå før av plutseleg dukkar opp på bloggen din. Utan at eg heilt kan setje fingeren på kvifor.

  SvarSlett
 4. Fordi du er eit negativt menneske som lar alle dine tankar vere farga av dine forutinntatthet? Berre eit forslag ;-)

  SvarSlett
 5. Tenkte meir i retning av at "Janne har vore for mykje i nærleiken av Kristian." Eller: "Janne har søla vekk for mykje tid på YouTube, når ho faktisk startar å kjenne att klypp som andre refererer til."

  SvarSlett
 6. Pffft! Mitt var betre! Verken Youtube eller denne Kristian er ting ein kan få for mykje av!

  SvarSlett
 7. @Indigo: Hastur likar godt å ta æra for tips - han kallar det "research". Neida, han har blitt mykje betre enn han var før ;-)

  SvarSlett
 8. Hehe, jeg bruker ikke bloggen overhodet mer, fordi jeg ikke har godtatt de nye reglene enda. Får se om jeg gjør det nå. Oppretter vel en ny blogg om ikke altfor lenge, trenger bare noe å skrive om der først.

  SvarSlett