tysdag 17. februar 2009

Psykiatar stod bak 11. september!

I denne videoen kjem det for ein dag korleis det er psykiatrien, og berre psykiatrien som skapar terrorisme. Bin Laden planla åtaka den 11. september 2001 under påverknad av hans psykiatar Al Zawahiri:

For Scientologikyrkja lyg vel aldri?

Om du ser vekk frå at Al Zawahiri ikkje er ein psykiatar.

(Via BoingBoing)

10 kommentarer:

 1. Sist jeg gikk til psykiater fikk jeg også lyst til å kræsje fly inn i høye fallosaktige hus, så dette forklarer mye... Takk, Scientologer!

  SvarSlett
 2. Ja, kom aldri og sei at scientologien ikkje lærar oss noko nyttig ;-D

  SvarSlett
 3. Sorry ass, det finnes mennesker som er skumlere enn muslimer, scientologer altså. Og jeg vedder på at om vi hadde en kjekk, populær mann på vår side (à la Tom Cruise) hadde det ikke vært mye klaging på muslimer altså.

  SvarSlett
 4. Øy! Frøkna! Seier du at eg ikkje er like kjekk og populær som Tom Cruise?! Og eg som anstrenger meg for å vere Islamismens blide andlet :-D

  Men verken scientologar eller muslimar er særleg skumle... Pandaer derimot, jæææævla skumle!

  SvarSlett
 5. Tuller du? Synes du at pandaer er skumle?

  Det er det dummeste jeg har hørt, det slår faktisk psykiatrikonspirasjonen.

  Meitemarker er skumle, kråker er skumle og brunsnegler er skumle, men pandaer er gode, hederlige dyr. Du burde se dokumentaren Kung Fu Panda.

  SvarSlett
 6. Eg veit du ikkje er blant dei som har lest mine skriveri lengst, så eg tilgjev deg din uvitenhet om den trugselen Pandamonium representerar mot menneskeheten. Dei ønskjer å gjere oss alle til slaver.

  Eg har enno ikkje fått overført dei siste åras forsking til arkivet mitt på denne bloggen (eg blogga tross alt ein annan stad i fem år), men her finn du nokre prov om Pandamoniums vondskap:
  http://profetenhastur.blogspot.com/search/label/Pandamonium

  Gjer motstand. Drep ein panda!

  SvarSlett
 7. Jeg er dessverre ikke overbevist.
  Og du kaller deg selv en mullah?
  Du trenger nok mer trening i hjernevask.

  SvarSlett
 8. Eg driv ikkje med hjernevasking, eg sprer det sanne bodskap slik det har blitt openbart for meg. Så æddabædda! Get with the program, lzm!

  SvarSlett
 9. Trond: Ja, no vart eg overtydd *himle med auga*

  SvarSlett