torsdag 12. februar 2009

Velkomen herr Holm

Sidan Den Unge Herr Holm no har byrja å blogge er det ikkje anna å gjere å ønskje han velkomen, og oppmode alle om å stikke innom den hardt arbeidande teikneseriekunstnaren. Den talentfulle sjela sitt for tida og snufsar med store mengde feber (om eg har forstått det rett) i Hellas, og koker opp den eine teikninga etter den andre i feberrusen.

For dei som ikkje kjenner til arbeidet hans, så er han jamleg å finne i Nemi, og er herremannen som har udødleggjort din mulla med dette biletet. I tillegg til det har han lage illustrasjonar til brorparten av Absalong sine plakatar. Dette er jo sjølvsagt berre dråper i havet av hans produksjon, og vi var alle triste då han ved nyttår forlot sine vante, og våte, Bergensgater og ein byrjande karriere som køntriartist til fordel for kystlivet i Hellas.

No sitt han åleine på eit knaus der nede og produserar idear og teikningar for harde livet. Så eg er sikker på at dette kan verte veldig interessant.

Så følg med på Den Unge Herr Holm her.

3 kommentarer:

  1. Feberen er forresten over. Nå er det bare en generell tegnefeber, med høy temperatur i fantasien, og tåket syn og mangel på vilje i den virkelige verden.

    SvarSlett
  2. Høyres ut som ein ideel tilstand for kreativt arbeid ;-)

    SvarSlett