måndag 5. oktober 2009

Analspøkelser

Har du nokon gong hatt eit spøkelse i rumpa? Om du ikkje har hatt det, er det likevel nok av dei som har. For visstnok så er det ein ynda stad for spøkelse å gøyme seg. Dette er ein av årsakane til at ein skal vere varsam med å ha sex etter å ha vore på spøkelsesjakt, det kan ein lese om i denne artikkelen av Maryanna Chatelaine Moresby. Ein ivrig spøkelsesjeger, men kanskje ikkje verdas beste skribent.

Eg klarar aldri heilt å gripe fatt i kva tid ho meinar det er trygt å ha sex etter jakta, eller kva som er problemet - utanom at ein kanskje har med sex spøkelser som vil vere med på leiken. Det kokar for det meste ned til at ein gjerne ikkje har lyst til å ha sex, pga stress, angst eller andre faktorar etter jakta. Noko som eigentleg er god nok grunn, sjølv om ein ikkje har vore på spøkelsesjakt, så kva det er snakk om anar eg verkeleg ikkje.

Det mest interessante er likevel hennar observasjonar av spøkelsar som etter å ha blitt kasta ut av hus og andre stadar, vel å feste seg i livmor, tarm og anus på jaktfolka. Slik som dette biletet av Moresby sin mann syner.

Det ser verkeleg ikkje triveleg ut, men det fjerner i alle fall behover for lommelykt. Diverre følgjar det med ein del uønskja effekter som... illeluktande fising. Og mykje av det. Gjerne med enten forstopping eller diarè i tillegg (så no har vi fått forklaringa på det, gitt). Og du vert ikkje kvitt dette ved hjelp av ein tarmskylling, understreker forfattaren.

Forfattaren kan òg fortelje at om ein er plaga av analspøkelse, så har ein heller ikkje så mykje lyst på sex.

Nei, sett slikt, er det ikkje berre å unngå analsex då?

Og med dette i tankane tar eg kvelden. Neste gong skal vi sjå på det å ha sex med skrømt.

4 kommentarer:

 1. Var ikke Martin Luther plaget med demoner i analen? Mener å ha lest noe slikt et sted...

  SvarSlett
 2. Vi tar gjerne i mot sitat på den slags får ein kvar som har noko å oppdrive.

  SvarSlett
 3. Akkurat det tror jeg er en myte. Når det er sagt så mistenker jeg at forfatteren har blitt misledet av det som egentlig er aliens og ikke spøkelser. Som vi alle vet finnes det intelligente vesener der ute, som i eoner har trålet galaksene på jakt etter andre intelligente arter, for å kunne putte gjenstander opp i rumpene deres.

  SvarSlett
 4. Under møtet i den parapsykologiske foreningen, spør møtelederen: "Er det noen her som noen gang har hatt sex med et spøkelse?"

  Noen ser forlegne ut, men ingen svarer, før en eldre damen rekker opp hånden.

  "Så du har virkelig hatt sex med et SPØKELSE?" spør møtelederen igjen.

  "Spøkelse? " sier den eldre damen. "Jeg trodde du sa spekepølse."

  SvarSlett