torsdag 1. desember 2016

Ingen adventskalender i år

Så gjekk det altså eit halvt år til eg skreiv eit nytt blogginnlegg. Mea culpa. Mea maxima culpa.

Om det er eit trøyst så har vi vore travle på andre fronter, og tilogmed blogga litt ein annan stad. Men det er sjølvsagt inga unskyldning for ikkje å halde menigheita oppdatert på alt som skjer i verda.

Det er jo ikkje så mykje, tillat meg ei kort oppdatering:

Ingenting å sjå her med andre ord.

Ifjor gleda vi store og små med ein adventskalender. Ein Star War Lego-kalender. Det var moro det, og eg har jo allereie fått spørsmål om eg skal gjenta suksessen.

Svaret er nei. Nope.

Ikkje i det heile teke. Det ville vore teit om eg skulle komme attende frå bloggferie og berre gjenta det eg gjorde ifjor.

Det ville vore som verdas minst originale reprise.

Og vi er ingenting om ikkje originale her.

Men for dei som absolutt, absolutt må ha ein adventskalender nett som i fjor, så har eg eg her ein uopna Star Wars sjokoladekalender frå ifjor jul! Sendt til moskeen frå ein disippel i London.

Ta-daaa!
Og så med sjølve Darthen då! Det er jo berre awesome. Ekstra awesome sidan han er med i Rogue One no i jula:


Det er jo og ein ekstra fordel med sjokoladekalenderer at dei er litt enklare å tyde enn Lego. Det var jo openbert at dei var byrja å gå tom for idear i legokalenderen og det var klin umogleg å forstå kvar i Star Wars dei hadde funne halvparten av tingane der. Det vert heldigvis ikkje eit problem her, då ein sjokoladekalender krever null originalitet.

Berre sjå her!
Dette er jo... eh... Jar Jar på fire bein? Neida, det er ein Ithorian... eller ein Tauntaun...

Faen, nei, eg gidder ikkje dette. Ikkje ein gong til! Faen heller! Dessutan gjekk den ut på dato 30. november! Fordi dette er jo fjorårets trass alt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar