Om Mad Mullah Hastur


"Kjekkare enn Brad Pitt!"
Ida K. Sekanina, Journalist, Karmøynytt.
Om du vil vete kven mullaen din er, så er det kanskje best å spørje andre først? La oss sjå kva folk sa då det var snakk om søkje om pengestøtte til moskeen og dets nettidsskrift.

"For mange blogger skriver om det intetsigende; få om det essensielle, om samfunnets og kulturens skjulte sider. Profet og mullah Hasturs "Ïa! Ïa! Hastur Fthaghn!" er unntaket. Her får du den usminkede sannheten om Pandamonium, om de uskjønne sidene ved pandaenes skjulte virke, uredde åstedsreportasjer fra storbyens kriminelle undergrunn, oppsøkende journalistikk fra en alternativ estetikk der Hitler leker med Hello Kitty, innsidenyheter fra akademisk virksomhet, spillutvikling og fortidd viktoriana – alt med Mullahens betydelige pondus og halal-garanti.

Les den, og du kan være blant de heldige som blir spist først."
- Asbjørn Dyrendal, førsteamanuensis ved Institutt for arkeologi og religionsvitenskap på NTNU og redaktør for Skepsis.no

“Ytringsfriheten er truet i Norge idag. Multikulturistene og innvandringsmotstanderne dominerer ordskiftet som blir mer og mer giftig og dumt. Det som mangler er en fornuftig stemme kunne man tro, men i denne galskapens dam vil en slik stemme virke mot sin hensikt.

I den galskapens verden er det tvert imot en gal stemme som må komme tydligere frem, "Mad Mullah Hastur" er en slik stemme. Om man trenger en samtale med sin indre "gamle gris", vil lese mer om Zombietrusselen som ingen andre ser ut til å ta alvorlig, eller man trenger et skråblikk på byens Gjedder og andre ulumske dyr, så la absolutt den gale mullahen lede deg.

Du kommer kanskje ikke frem der du skulle ønsket, men "you'll have a hell of a ride!” “
- Shoaib Sultan, avtroppande generalsekretær i Islamsk Råd Norge

“For snikislamiseringen av Norge! Mot normaliseringen av Norske blogger!
Fordi bare én mann i Bergen har _så_ fint skjegg! Les den gale mullahen!
(Og gi ham masse penger)”
- Ida “Virrvarr” Jackson, kjendisbloggar (www.virrvarr.net) og forfattar.

“Velformulert, innsiktsfullt og uventet. Han gjør sine lesere til bedre mennesker. Om det var intensjonen vites ikke.”
- Eli Kristine Økland Hausken, undervisingsleiar ved Bergen Museum.

“En usmaklig hyllest til det profane fra en vantro. Den gale profet og Mullah svarer på dine spørsmål med nye spørsmål, uten evne til å skille mellom ekshibisjonisme og intimitet. Resultatet er den mest taktløse og tvilsomme utnyttelsen av ytringsfrihet og anstendighet i den norske blogosfæren. Denne forføreriske bloggen anbefales alle rettroende, bøy dere i støvet mot den falske profet!“
- Kristine Jørgensen, post.doc stipendiat ved Institutt for informasjon- og medievitskap, UiB.

Mullaen helser på godtfolk og skjeggebustar
"Mad Mullah Hastur er riktignok gal. Og talsmann for uhyggelige, urgamle skapninger fra før vår tid - skapninger hvis blotte eksistens truer med å rive vår forstand i fillebiter og etterlate oss som lallende, vettløse vrak. Men nettopp slike røster er det som må hjelpes med å slippe til i en tid der den sosialdemokratiske normalitetsterroren tvinger oss alle inn i det politisk korrektes korrumperende form. For heller et lallende, vettløst vrak, enn en lobotomert robot som uler i kor med flokkens kastrerte sang. I en tid der friheten holdes opp som det høyeste ideal, er det avgjørende for bredden i debatten at noen står opp for den enda større friheten - friheten til å være det forryktes slave. Hill Mullaen! Dessuten skriver han på nynorsk, de forfulgtes og undertryktes språk.”
- Arnfinn “Den Tvilsomme Humanist” Pettersen, redaktør for tidsskriftet Humanist.

Dette er berre eit knippe av dei lovord og forvirra omtaler som renn inn om vestlandets eigen gale mulla. Mannen som vert rekna som ein talsmann for både det ytterste venstre og det ytterste høgre i norsk politikk, gjerne på same tid og av dei same menneska. Av dei som har trykt han til sitt bryst er det ikkje få som har fått ganske så synlege utslett, medan andre har gått derifrå duftande som roser og mintsjokolade. Ja, og så kjem det ein eller annan drapstrugsel, og eit frieri eller to. Alt ein del av kvardagen for ein mulla som tør å meine der ingen bryr seg, og som ikkje bryr seg om kva som skal verte meint.

Alt i alt lar mullaen seg best oppsummere med at han er din gule konge, profet og prest. Din spåmann og mulla, din imam og vert. Om han har eit svar på dine spørsmål, er det vel ingen som veit, men du er fri til å spørre, og han vil svare... eit eller anna.